Coalesse
Coalesse

Wyroby garmażeryjne

Wyroby garmażeryjne produkcji Restauracji Podlasianka dostępne w sieci sklepów Społem PSS oraz do zamówienia w restauracji:

 

Kiszka wiejska

Wyrób podrobowy pieczony w naturalnym jelicie grubym; produkowany z wątroby, serc, płuc, podgardla, kaszy gryczanej oraz naturalnych przypraw.

Wyrób bez konserwantów

 

Salceson Podlaski

Wytwarzany od lat tradycyjny wyrób podrobowy wieprzowy, pieczony w naturalnym flaku z dodatkiem naturalnych przypraw.

Wyrób bez konserwantów

 

Rolada z kurczaka

Wyrób drobiowy gotowany wytwarzany z całego kurczaka z dodatkiem żelatyny i naturalnych przypraw. Wytwarzany w formie rolady, zawijany w folię i sznurowany.

Wyrób bez konserwantów

 

Rolada pieczona z indyka

Wyrób pieczony z udźca indyka, zwijany w folię celulozową, sznurowany, eksponowany w formie rolady. 

Wyrób bez kosnerwantów

 

Pieczeń drobiowa z żurawiną 

Wyrób drobiowo-wieprzowy pieczony w skórce kurczaka, wyprodukowany z mięsa kurczaka, mięsa wieprzowego z dodatkiem przypraw naturalnych i suszonej żurawiny.

Wyrób bez konserwantów

 

Kurczak po królewsku 

Wyrób pieczony drobiowo-wieprzowy wyprodukowany z kurczaka świeżego z dodatkiem fileta kurczaka, boczku, rodzynek i moreli oraz naturalnych przypraw.

Wyrób bez konserwantów

 

Pasztet drobiowy

Wyrób pieczony drobiowo-wieprzowy, formowany w wąskich blaszkach. Wyprodukowany z mięsa kurczaka z dodatkiem mięsa wieprzowego, skórek wieprzowych oraz warzyw i naturalnych przypraw.

 

Rolada domowa z kurczaka

Wyrób drobiowo-wieprzowy pieczony wytwarzany z całego kurczaka oraz mięsa wieprzowego. Formowany jako rolada, zawijany w folię i sznurowany.

Wyrób bez konserwantów

 

Paszteciki z pieczarkami

Wyrób mączny wytwarzany z ciasta naleśnikowego oraz farszu z pieczarek i cebuli. Panierowany w bułce tartej, smażony na głębokim tłuszczu. 

Wyrób bez konserwantów

 

Paszteciki z mięsem

Wyrób mączny wytwarzany z ciasta nalesnikowego oraz farszu z mięsa wieprzowego z łopatki z dodatkiem tłuszczu wieprzowego oraz cebuli i naturalnych przypraw. 

Wyrób bez konserwantów

 

Paszteciki z kapustą

Wyrób mączny wytwarzany z ciasta naleśnikowego oraz farszu z kwaszonej kapusty i cebuli z dodatkiem przypraw. Przed wydaniem panierowany w bułce tartej.

Wyrób bez konserwantów

 

Galareta drobiowa

Wyrób gotowany drobiowy, eksponowany w foremkach 250 lub 500 ml, wytwarzany z mięsa drobiowego.

Wyrób bez konserwantów

 

Galareta wieprzowa

Wyrób gotowany wieprzowy, wyprodukowany z nóg wieprzowych z dodatkiem warzyw i przypraw, eksponowany w foremkach 500 ml.

Wyrób bez konserwantów

 

Naleśniki z serem

Wyrób mączny wytwarzany z ciasta naleśnikowego oraz twarogu z cukrem i śmietaną.

Wyrób bez konserwantów

 

Placki ziemniaczane

Popularny wyrób kuchni podlaskiej wytwarzany z tartych ziemniaków z dodatkiem cebuli, mąki przennej, jaj oraz naturalnych przypraw.

Wyrób bez konserwantów

 

Kiełbasa bielska wędzona

Wyrób wieprzowy wędzony, wyprodukowany z mięsa wieprzowego, tłuszczu drobnego oraz naturalnych przypraw.

 

 

Kiełbasa z indyka

Wyrób drobiowy wędzony, wyprodukowany z mięsa z indyka, tłuszczu drobnego oraz naturalnych przypraw.

 

 

Farszynki z mięsem

Tradycyjny wyrób kuchni podlaskiej wytwarzany z gotowanych ziemniaków, maki pszennej i ziemniaczanej oraz farszu mięsnego.

Wyrób bez konserwantów

 

Babka ziemniaczana

Tradycyjny wyrób kuchni podlaskiej wytwarzany z tartych ziemniaków z dodatkiem cebuli, kaszy manny i przypraw naturalnych.

 

 

Farszynki z pieczarkami

Tradycyjny wyrób kuchni podlaskiej wytwarzany z gotowanych ziemniaków i mąki pszennej i ziemniaczanej oraz z farszem pieczarkowym.

Wyrób bez konserwantów

 

Pasztet sojowy

Wyrób pieczony wegetariański, wyprodukowany z ziarna soi i warzyw z dodatkiem przypraw. Pieczony w wąskiej blaszcze.

 

 

Kartacze z mięsem

Regionalny wyrób z ziemniaków, formowany w kształcie owalnym, nadziewany farszem mięsnym. Dodatkowo okraszony podsmażonym boczkiem z cebulą.

 

 

Selerowy przysmak

Wyrób pieczony wegetariański, wyprodukowany z selera z dodatkiem warzyw i przypraw

 

 

Gołąbki z pieczarkami

Wyrób gotowany wytwarzany z kapusty białej nadziewanej farszem z pieczarek oraz cebulą i naturalnymi przyprawami.

Wyrób bez konserwantów

 

Gołąbki z mięsem

Wyrób gotowany półmięsny wytwarzany z kapusty białej nadziewanej farszem z mięsa wieprzowego, ryżu z dodatkiem cebuli oraz naturalnych przypraw.

Wyrób bez konserwantów

 

 

Zamówienia można składać osobiście, telefonicznie pod nr telefonu: 85 730 96 00 lub drogą mailową: podlasianka@spolem-bielskpodlaski.pl.

 

 

Dlaczego warto kupować wyroby garmażeryjne Restauracji Podlasianka?

- Produkty są wytwarzane bez konserwantów i uszlachetniaczy

- Do produkcji wykorzystuje się tylko świeże, najwyższej jakości surowce

- Zakup naszych wyrobów to gwarancja nabycia zdrowych. domowych produktów, wytwarzanych według tradycyjnych receptur

 

Wyroby garmażeryjne produkcji Restauracji Podlasianka zostały nagrodzone Certyfikatem Jakości w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym "Doceń polskie":

 

 
 
 
 Zapraszamy!
 
 ul. Mickiewicza 37, 17-100 Bielsk Podlaski
tel: 85 730 96 00, 501 207 768, 518 010 806

Sala Bankietowa

Restauracja "Podlasianka"

Napisz do nas